• "Romain Rolland" FLS

VOGUI - срещи на партньорите

Официална страница на проекта:

https://www.facebook.com/VOGUI1/?hc_location=group

Блог на български:

https://vogui.wordpress.com/


По проекта VOGUI се реализираха 3 работни срещи между партньорите.

Първата работна среща на екипа се осъществи юни 2015г в португалския град Агда. На нея се планираха дейностите и графика на проекта, чрез който младите хора трябва да опознаят по-добре себе си, да оценят качествата си и да бъдат подпомогнати в професионалната си и образователната си ориентация.


От 7 до 11 септември 2015г. се осъществи втората работна среща. Трима преподаватели от училището преминаха обучение в университета в Порто. Беше подробно проиграна и коментирана в детайли методиката, изготвена от психолози, университетски преподаватели. Особено място беше отделено на неформалното образование и интерактивните методи на преподаване.От 4 до 7 януари 2016г. домакин на срещата беше ГПЧЕ „Ромен Ролан“. Беше разисквана реализацията на проекта, силните и слаби страни на предложената методика. Беше направен качествен анализ и сравнение на изпълнението на дейностите в България и Португалия.

Планираха се дейностите по финализиране, отчитане и популяризиране на проекта.

Проведе се среща между екипа на проекта и ученици, които споделиха своите впечатления, забележки и удовлетвореност.11 views0 comments

Recent Posts

See All
Сайтът се поддържа от ГПЧЕ "Ромен Ролан"
 
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now