top of page
  • Writer's picture"Romain Rolland" FLS

Сертификат за качество от Националната агенция еТуининг



Проект Еразъм КД 22015-1-SE01-KA219-012285- "My way, your way, our shared cultural identities" бе отличен като “успешна история” от Европейската комисия и затова бяхме уведомени с писмо до координатора на проекта Хелене Хенинг от Швеция, изпратено от Франческа Пагносин, завеждащ отдел в Генерална Дирекция за образование, младеж, спорт и култура (Directorate-General for Education, Youth, Sport and Culture). Координатори от България са Таня Маджарова и Ирена Личева. В него участваха 30 ученици от ГПЧЕ ”Ромен Ролан” и осъществиха 4 обмена в периода 2015-2017 година. Този проект е определен и като “успешна практика”, и също така получава съртификат за качество от Националната агенция еТуининг.


Ето текстът от писмото на г-жа Пагносин:


Уважаеми Коодинатор на проект,

Удоволствие е за мен да ви информирам, че вашият проект 2015-1-SE01-KA219-012285- "My way, your way, our shared cultural identities" е избран като “успешна история” от жури от експерти от Генералната дирекция за образование, младежи, спорт и култура на Европейската Комисия.

“Успешни истории” са завършени проекти, които се отличават със своето въздействие, принос към правенето на политики, иновативни резултати и/или творчески подход и могат да бъдат източник за вдъхновение на другите. Изборът на вашия проект като успешна история бе направен въз основа на строги критерии за неговото качество, практическа приложимост и резултати.

Проектът е маркиран като успешна история в Платформата за резултати от проекти на програма Еразъм, база с данни, където можете да намерите описания и резултати на проекти подкрепяни от Европейската комисия. В резултат на тази селекция, вашият проект ще получи признание и публичност, например на нашите уебстраници, социани медии и когато подготвяме документация за конференции и други събития с голямо присъствие.

Ако имате допълнителни резултати, които искате да добавим към представянето на вашия проект, моля изпратете ни ги.

Искам да поздравя и да благодаря на Вас и Вашите партньори за всеотдайноста, ентусиазма и високото качество на работа.

С уважение,

Франческа Пагносин

Завеждащ отдел

43 views0 comments
bottom of page