top of page
  • Writer's picture"Romain Rolland" FLS

Представяне на проект по Еразъм + в "Панаир на науките и изкуствата ГПЧЕ „Ромен Ролан“ 2019"


Особено вълнуващо беше за нас участието ни в Панаир на науките и изкуствата в нашата гимназия, който се проведе на 07.02.2019г. .

Имахме възможност да представим проекта си по Еразъм + КД1 „Креативност, технологии и иновации в преподаването на чужд език“.

Представихме на колеги , родители и ученици основната цел на реализирания ни проект- екипната работа- умението ни да разговаряме конструктивно, да бъдем гъвкави и адаптивни, да си разпределяме ефективно задачите и не на последно място да -работим с истинско вдъхновение!

Споделихме няколко основни съвета за успешен проект- да сме конкретни в тезата си, да следваме основната идея на предходни такива, да се консултираме при възникнали въпроси с Националната Агенция и да участваме активно в езиковите курсове, излизайки извън зоната си на комфорт.

Невероятният опит от курсовете ни в Оксфорд, Великобритания и Регенсбург, Германия ни направи по-уверени в работата ни с учениците, разшири светогледа ни и ни създаде нови контакти с учители от различни Европейски страни!



Повече информация за Панаир на науките и изкуствата в ГПЧЕ „Ромен Ролан“ може да намерите тук:



Статия в "ДОЛАП БГ"



Снимки на официалната фейсбук страница на гимназията

201 views0 comments
bottom of page